Ingredienten:
1 klein kopje rijst
200 gram kipfilet
100 gram doperwten
4 rode paprika’s van Tas-toe ambachtelijk
50 gram 30+ kaas geraspt
3 theelepels gele curry
2 eetlepels Hollands Goud koolzaadolie
1 teentje knoflook geperst

Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de verpakking beetgaar. Bestrooi de kipfilet met de currypoeder. Snijd de kipfilet in zeer kleine stukjes, bak dit in wat koolzaadolie samen met de knoflook. Kook de doperwten beetgaar. Snijd het kapje van de paprika eraf en haal de zaadlijsten eruit. Wanneer de kipfilet goudbruin is gebakken, vermeng dan de kip samen met de doperwten en de rijst tot een lekker mengsel. Eventueel zout en pepper toevoegen en op smaak brengen. Zet de paprika’s in een ovenschaal en vul de paprika met het kip/rijstmengsel. Bestrooi als laatste de paprika’s met geraspte kaas. Zet de paprika’s ruim een half uur in de oven op 180 graden. Heerlijk met een frisse salade.