Over Ons

Van Nederlandse Bodem is trots op de boeren en telers in Nederland! Wij willen deze trots graag met u delen en zijn daarom op zoek gegaan naar bijzondere, maar vooral lekkere producten in de Achterhoek en de Liemers. In onze zoektocht kwamen we terecht bij evenzo trotse boeren en telers met elk een eigen verhaal.

Wat we bij hen vonden waren heerlijke producten waarmee we aan de slag zijn gegaan. We hebben een assortiment samengesteld, afspraken gemaakt, en de logistiek georganiseerd. Daarna zijn we van start gegaan en zijn trots om een geweldig assortiment producten uit de buurt nu aan u te kunnen presenteren in C1000 Freriks in Ulft.

We rijden twee keer per week door de regio om verschillende soorten groente, kaas, eieren, fruit, jam en nog veel meer op te halen. De tomaten en paprika’s die ‘s ochtends zijn geplukt liggen ’s middags in de winkel.

Door de korte lijnen met onze boeren kunnen wij onze producten rechtstreeks van het land naar de winkel brengen. Hierdoor zijn wij in staat om de producten voor een goede prijs in de winkel te kunnen leggen en tegelijkertijd onze boeren een eerlijke prijs te betalen. U vindt bij ons dus betaalbare maar vooral lekkere producten uit de buurt.

Van Nederlandse Bodem: Het beste uit de Achterhoek, de Liemers en toppers uit de rest van Nederland.