Gert Smits is de eerste in de familie Smits die met vollegrondsgroenteteelt is begonnen. 25 jaar geleden begon hij met 2 hectare in De Heurne.

Lees verder →

In het mooie Gelderse landschap staat de kwekerij waar de paprika’s van Tas-toe Ambachtelijk worden gekweekt. Ad en Marieke kweken een speciaal paprikaras.

Lees verder →

De familiegeschiedenis van Arie gaat terug naar 1900 wanneer het eerste familielid zich vestigt op de huidige plek in de buurt van Aalten. De boerderij heeft door de jaren heen allerlei functies gehad. Vroeger werden er koeien gemolken en tegenwoordig wordt er jongvee opgefokt en aardappelen verbouwd.

Lees verder →

Het telen van tomaten wordt in de familie Gerichhausen van generatie op generatie doorgegeven. De familie is gespecialiseerd in het telen van trostomaten en cocktailtrostomaten.

Lees verder →

De boerderij van de familie Keuper stamt al uit 1921. In 2009 is Jan, naast het produceren en verkopen van eigen boerenkaas, gestart met het zelf maken en drogen van diverse pasta’s.

Lees verder →